Tennis Istanbul Yardım | Mağaza Tarafı Hakkında Sorular

1- Ürünler kaç gün içerisinde bize ulaşır? Kargo süreciniz nasıldır?
CEVAP: Organik baskı kullandığımız için ürünlerimizin kargoya verilme süresi siparişinize göre 2 veya 3 iş günü sürmektedir. Ürününüzü takip etmek için Whatsapp üzerinden çağrı merkezimiz ile dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

2- Kargo ücretsiz mi?
CEVAP: 80 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Bu tutarın altında yapılan alışverişler karşı ödemeli gönderilecektir.

3- Ürünün bedeni uymadı ya da beklediğim gibi olmadı, ne yapmam lazım?
CEVAP: Tennis Istanbul olarak tek hedefimiz sizin süreçten memnun kalmanız. Ürünler size ulaştıktan sonraki 10 gün içinde geri gönderebiliyorsunuz. Beden konusunda sorun olması durumunda değişiklik veya iade yapabilirsiniz. 08.00-23.00 arası hizmet veren çağrı merkezimizden destek alabilirsiniz.

4- İade sürecinde kargo ödemesi nasıl oluyor? Ben herhangi bir ödeme yapıyor muyum?
CEVAP: İade sürecinde siz ürünlerinizi bize gönderirken karşı ödemeli gönderiyorsunuz, biz size gönderirken sizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Ancak aynı sipariş üzerinden 2. değişikliği yapmak isterseniz, tüm kargo ücretleri siz müşterilerimiz tarafından karşılanıyor. ÖNEMLİ: İade durumunda kargoları sadece kendi çalıştığımız anlaşmalı firmamız ile alabiliyoruz, lütfen iade etmeden bizimle iletişime geçip anlaşma numarası alın.

5- Ürünler fotoğrafta gözüktüğü gibi mi?
CEVAP: Kesinlikle, en ufak bir şüpheniz olmasın. Birebir gördüğünüz gibi geliyor. Ayrıca dilerseniz bizimle fotoğraflarınızı da paylaşabilirsiniz, onay vermeniz durumunda web sitemizde yayınlamaktan memnuniyet duyarız.

6- Hangi beden söylemem lazım? Ürün büyük veya küçük gelmesin.
CEVAP: Sadece T-Shirt tarafında ürünlerimiz dar kesimdir bu sebeple örnek olarak kendinizi tam olarak LARGE beden düşünüyorsanız X-LARGE sipariş vermenizi tavsiye ederiz.

7- Para iadesi nasıl oluyor?
CEVAP: Kredi kartınızla yaptığınız alışverişlerde iade talebinizden 5 gün sonra ödemeniz hesabınıza geçer. EFT yoluyla yaptığınız satın almalarda ise ürünü bize geri yolladıktan sonraki 2 iş günü içinde talep ettiğiniz hesap numarasına geri ödeme yapılır.

8- Tennis Istanbul ürünlerimiz hakkında bilgi almak isteyenlere?
CEVAP: Tennis Istanbul ürünlerimiz sadece tenis oynayanlar için değil tüm sporcular için özel tasarlanmıştır. T-shirtlerimiz ter emici, kaliteli, organik baskılı ve oldukça rahattır. T-shirtlerimizi kredi kartı veya havale/eft yoluyla kolaylıkla satın alabilirsiniz. Kadın ve erkeklerin uzun vadeli kullanabilecekleri tasarım T-shirtlere, küpelere, kolyelere, tenis toplarına ve daha fazlasına ulaşmak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz: https://www.tennisistanbul.com/magaza/

Tennis Istanbul Yardım | Tenis Süreci Hakkında Sorular

1- Tenise başlamanın yaşı var mıdır?
CEVAP: Çocuklar için başlangıç yaşı en erken 5 olup, yetişkinler için ise herhangi bir yaş sınırı yoktur.

2- Tenisin sağlığa yararları nelerdir?
CEVAP: Günde 1 saat tenis oynamak yaklaşık 600 kalori yakmanızı sağlar. Kalp ve damar sağlığınız için de en faydalı sporlardan biridir; nabzınızı ve tansiyonunuzu düzenler. Metabolizma hızınızı artırır, yağ yakımına yardımcı olur. Tenis oynamak, dikkat ve strateji geliştirmeyi de gerektirdiğinden zihinsel olarak sizin bir sonraki güne daha iyi başlamanızı sağlar. Bu konuyla ilgili kısa bir makalemiz var daha fazla bilgi için: https://www.tennisistanbul.com/tenisin-insan-sagligina-faydalari-nelerdir/

3- Çocuğumu tenise başlatmak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?
CEVAP: Çocuğunuzun herhangi bir sporu iyi bir eğitmenden öğrenmesi çok önemlidir. Biz, Tennis Istanbul olarak güçlü ve uzman eğitmen kadromuz ile en iyi şekilde destek oluyoruz. Çocuğunuzun küçük yaşlarda kortta eğleniyor olması çok önemli, bu sebeple yaşıtlarıyla katılacağı grup derslerinin özel derslerden daha fazla olmasını öneririz.

4- Çocuğumun profesyonel tenisçi olmasını istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
CEVAP: Profesyonel sporcu yetiştirmek için çocuğunuzun hem fiziksel hem de teknik anlamda çok yoğun bir akademi programından geçmesi gerekmektedir. Bu konuyla ilgili detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

5-Şirketlere Özel Tenis Eğitiminiz var mı?
CEVAP: Tennis Istanbul olarak şirketlere özel tenis eğitimimiz var. Bugüne kadar 6’dan fazla farklı şirketle çalıştık. Eğitimlerimizle, şirketleri turnuvalara hazır duruma getiriyor, takım kurmalarında destek oluyoruz. Antrenman bilgisine ve detaylara ulaşmak için — > https://www.tennisistanbul.com/kurumsal-sirketlere-tenis-egitim/

6- Tenis oynamayı kaç derste öğrenirim? Haftada kaç saat yeterli olur?
CEVAP: Öğrenme süresi yaşınız, sporcu geçmişiniz ve yeteneğinize bağlı olarak değişmektedir. Biz 10-12 ders sonunda verdiğimiz kaliteli eğitimle sporcularımızı karşılıklı oynayabilecek seviyeye getirmeyi hedefliyoruz. Haftada 2-3 saatlik tenis eğitimi hızlı öğrenmenizi sağlayacaktır. Eğitimlerimizle ilgili daha detaylı bilgi almak için YouTube kanalımızı ziyaret edin: https://www.youtube.com/tennisistanbul

7- Tenis oynayabilmek için gerekli ekipmanlar nelerdir?
CEVAP: Öncelikle yaş ve seviyenize uygun raketinizin olması gerekmektedir. Bununla beraber, oynayacağınız kortun zeminine uygun bir tenis ayakkabısı ve rahat spor kıyafeti yeterlidir.

8- Tenis akademiniz nerededir? Farklı bir yerde aynı eğitimi veriyor musunuz?
CEVAP: İstinye’de bulunan İstinye Tenis Kulübü kortlarındadır. Kış ayları için ısıtmalı, kapalı kortumuz mevcuttur. Tercih ettiğiniz lokasyona yakın, farklı bir kort alternatifiniz varsa eğitimlerimizi orada da verebiliyoruz.

10- Eğitimlere gelmeden önce nasıl bir süreç olacağını öğrenebilir miyim?
CEVAP: Tennis Istanbul olarak geniş ekibimizle en iyi eğitimi sağlıyor, kısa zamanda tenis oynamayı öğrenmenize yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda sporcularımızın ilerlemeleri için neler yapmaları gerektiğini eğitimlerimizde ve eğitim dışı zamanlarda anlatıyor ilerisi için yol gösteriyoruz. Eğitimlerimizin detayları hakkında daha fazla bilgi almak için ve bizi yakından tanımak için YouTube kanalımızı ziyaret edin: https://www.youtube.com/tennisistanbul